Quines creences són les que et limiten?

Coaching Vilafranca 

coaching millorarLes creences son idees que tenim i prenem com a verdaderes.

Aquestes creences les hem anat acumulant al llarg de les nostres vides sense preguntar-nos massa de quin lloc les hem extret o si tenen algun sentit per a nosaltres en aquest moment.

Per exemple una de les creences mes esteses és la següent: «sóc negat per aprendre anglès». Però, quantes vegades ho has intentat? tens ara els mateixos coneixements i recursos que tenies abans?

Quant creiem en alguna cosa, actuem segons allò que creiem. Per això creences com aquestes ens limiten i ens dificulten aconseguir allò que volem.

És possible que vulgui aprendre anglès, però mentre segueixi pensant que hi ha alguna cosa en mi que ho fa impossible inconscientment sabotejaré el meu propi aprenentatge.

Pensa en quines són aquelles creences que et limiten. Quant les vas començar a creure?. Recorda que és possible que en algun moment de la teva vida aquestes creences et fossin necessàries. però, Ara ho són?. (creure quant ets petit que és dolent parlar amb desconeguts és molt necessari, però seguir-ho creient en el món laboral o acadèmic ens pot portar a dificultats per relacionar-nos).

Qui ha originat la creença? Quantes coses de les que pensem ens les han ensenyat els nostres pares, un professor, un amic…tenien raó? és aquella persona una experta en aquell tema? hi ha altres persones que valores que opinen diferent?

Dona la volta a la truita, fixat en persones que no tinguin aquella creença que a tu et limita. Han aconseguit allò que tu desitges?

«No deixis que les teves creences s’apoderin de tu, les úniques creences que han d’acompanyar-te han de ser aquelles que et motivin i et facin feliç»#ceences#coaching.

El conte de Jorge Bucay «El elefante encadenado» és una gran història sobre les creences. http://www.youtube.com/watch?v=VwVWeii477A

Coaching Retroba’t

Coaching Personal i Adolescents, Vilafranca del Penedès.

SobreGemma Pallàs

Em dic Gemma Pallàs i em dedico al acompanyament d'adults i adolescents, per generar seguretat i confiança per viure sense pors.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *