Saps com t’autosabotejes?

Por (1)

De què està fet el teu auto sabotejador?

L’auto sabotejador és aquell que no ens deixa veure les coses que volem amb claredat, és aquell que ens dóna un judici negatiu de nosaltres mateixos, el que ens fa pensar que no som capaços, el que ens recorda les vegades que no hem aconseguit allò que volíem i en definitiva és el que ens arrossega al fracàs fins i tot abans de començar.

Per poder aconseguir qualsevol cosa és necessari ser plenament conscients de la nostra situació i del nostre potencial, per això és essencial no deixar-nos emportar pel discurs del nostre auto sabotejador.

Quantes vegades dius que faràs alguna cosa i no la fas?

Quantes vegades deixes pel final allò que és més important?

I quin sentit té l’existència d’aquest auto sabotejador?

L’auto sabotejador existeix per protegir-nos d’un possible fracàs, del dolor i de la por. Es presenta quant hem d’introduir un canvi a la nostra vida, quant hem d’aprendre alguna cosa completament nova, quant ens hem de mostrar en públic… etc. Aquesta és la seva intenció positiva, evitar el fracàs i les seves conseqüències. La intenció que té és positiva però s’ha de saber quan escoltar-lo i en quines situacions, ja que si deixem que regeixi la nostra conducta mai intentarem fer res per assolir els nostres objectius.

Dóna’t un minut per identificar-lo, per veure en què et saboteges, què és el que et diu?

D’aquesta forma el podràs reconèixer quant es posi en marxa i seràs conscient de què estàs actuant sota la seva influència.

A partí d’aquí, tindràs la llibertat personal d’escoltar-lo o ignorar-lo.

És realment sensat el que l’auto sabotejador et diu?

És important el que deixes de fer quant l’escoltes?

Són coherents els judicis que fa de tu mateix?

Com més sàpigues de tu mateix, més alt podràs arribar.

Coaching personal Vilafranca del Penedès.

SobreGemma Pallàs

Em dic Gemma Pallàs i em dedico al acompanyament d'adults i adolescents, per generar seguretat i confiança per viure sense pors.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *