Com afecten els pensaments a l’aigua

Coaching Personal

Pensaments i aigua, cóm és possible que vagin units? A primera vista podria semblar ciència-ficció, però gràcies als experiments del doctor Masaru Emoto avui en dia podem saber que els pensaments i l’aigua estan estretament vinculats, ja que els pensaments afecten directament a l’estructura de l’aigua. l’aigua és sensible a l’energia i la intencionalitat que les paraules desprenen.

Aquest experiment tractava entre moltes altres coses, d’agafar diferents recipients d’aigua i en cada un escriure-hi una paraula o i expressar-la en ella. Entre aquests missatges transmesos a l’aigua n’hi havien de positius com gràcies, t’estimo, pau…i de negatius com t’odio, et mataré o idiota. Seguidament s’agafaven els recipients, es posaven en congelació i després s’analitzava com havia reaccionat cadascun d’aquests.

El resultat va ser molt revelador, ja que l’aigua que havia estat sotmesa a missatges positius es transformava en formes de cristalls preciosos i l’aigua sotmesa a missatges negatius formava imatges desestructurades i caòtiques.

Per tant s’ha demostrat que l’aigua no és immune a l’energia que li transmetem i si això li afegim que el nostre cos està format per un 70% d’aigua ens hem de plantejar com afectaran al nostre cos els missatges positius o negatius que ens diem, com reaccionarà als nostres pensaments, a les nostres paraules i en definitiva al nostre llenguatge extern i intern.

No és cap secret que les persones més positives acostumen a tenir més sort a la vida i a aconseguir allò que es proposen, al igual que les persones més negatives a cops semblen veure’s envoltades per un núvol gris que les persegueix.

Cóm li parles al teu cos? Estàs format per estructures caòtiques o per cristalls preciosos? A què esperes per tractar-te amb el màxim d’amor i respecte? Cóm pot canviar la teva vida?

Gemma Pallàs Carceller.

Coaching Retroba’t

Coaching Personal i Adolescents, Vilafranca del Penedès.

SobreGemma Pallàs

Em dic Gemma Pallàs i em dedico al acompanyament d'adults i adolescents, per generar seguretat i confiança per viure sense pors.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *