Gemma Pallàs Carceller

292870_2331216240656_1790867_n

Coaching Vilafranca

Benvingut/da! Em dic Gemma Pallàs Carceller i em dedico al coaching personal per adults i adolescents.

Estic llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en coaching personal i empresarial amb el postgrau i el màster “Coaching Empresarial i Personal” per la Universitat Pompeu Fabra i tinc el títol de Practioner en Programació Neurolingüística per l’escola PNL Creatiba.

Treballo com a coach personal i d’adolescents al centre CAPSI (Centre d’assistència psicològica) a Vilafranca del Penedès, i als espais&co de Barcelona, també dono orientació personal a la web “Tengounproblema.es/.cat”.

El coaching és la meva vocació, m’ha servit per poder dedicar-me a allò que realment em realitza i per millorar en moltes altres àrees de la meva vida.

Això em va portar a crear l’espai Coaching Retroba’t, ja que per mi el més important que aporta un procés de coaching és identificar-se, realitzar-se i sentir-se en harmonia amb un mateix. El coaching o les sessions de coaching són una eina molt potent per retrobar-se amb un mateix, per desempallegar-se de totes aquelles dificultats que no ens deixen ser el que volem ser, ni actuar segons els nostres valors.

Considero que és bàsic mirar-se al mirall i veure si el que ens torna la imatge són creences que ens limiten, pors, inseguretats o al cap i a la fi, algú que no reflecteix el que realment sentim per dins. Per a mi és un dret que la imatge que el mirall ens retorna sigui la persona que volem ser i que actua per aconseguir allò que un vol.

Per definir-me com a coach, és a dir, quin tipus de coaching faig? Què és el que ofereix-ho? Em defineixo com a coach de reconstrucció de vida, de retrobament amb un mateix/a, per sentir que un flueix, que un viu la vida que realment vol viure, que un per fi es veu, es reconeix i s’allibera personalment.

La meva feina consisteix a fer que et reconeguis, que facis el que t’agrada, que estiguis on vols estar, que sentis que no hi ha millor lloc que la teva pròpia pell, que gaudeixis de ser tu! 

El meu objectiu és guiar-te i acompanyar-te a tenir la vida que vols tenir, que siguis sincer i transparent amb tu mateix/a. Ajudar-te a agafar forces per afrontar les pors que et trobis en el camí fins a arribar a l’harmonia personal. Sigues qui tu ets, sigues autèntic.

Quan ens movem per la vida sent autèntics amb nosaltres mateixos i seguint el camí que realment volem, la vida es torna una experiència increïble.

Desitjo que aquest espai t’ajudi a “ser feliç dins la teva pròpia pell”, a “estar on vols estar”, que “sigues qui tu ets”, a fer la “reestructuració de vida” que sigui necessària per a “retrobar-te amb tu mateix/a” i “fluir amb harmonia amb el que ets i el que fas”.

Si vols posar-te en contacte:

Telèfon: 659879333.

Correu electrònic: coachingretrobat@gmail.com

Gemma Pallàs

Coaching personal i Adolescents

Vilafranca del Penedès i Barcelona. 

Anuncis

2 pensaments sobre “Gemma Pallàs Carceller

  1. Realmente vale la pena. Creo que todo el mundo en algún momento de nuestra vida deberíamos hacerlo.
    Gemma es fantástica!!!! No encuentro otro adjetivo que la defina mejor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s