Quant t’importa el que pensen els altres?

Coaching Personal

Clar, és que si dic això… Clar, és que si opino diferent… Clar, és que si expresso el que sento…

Què pensaran els altres de mi? Segur que pensen que sóc beneit/a, pensaran que no sóc eficient o possiblement no els hi cauré bé. Segur que em jutgen i em critiquen perquè no sóc extrovertit o extrovertida, no sóc divertit o divertida, no sóc inteligent, no sóc original, no, no, no…

I si no participes, no opines, no expresses i no dius el que penses o el que sents, no pots caure malament, ni poden jutjar-te o criticar-te? I no és tant sols això, si t’accepten, per no ser tu mateix/a, t’estan realment acceptant? De que serveix? A qui vols agradar o no agradar?

No podem controlar com ens veuen els altres, que ens jutgin o ens critiquin. Pro si podem decidir fer allò que ens faci senti millor amb nosaltres mateixos.

Tan si decideixes expressar el que sents o no, participar més o menys, dir o no dir, que el que decideixis sigui allò que et faci sentir millor amb tu mateix. Perquè aquelles coses a les quals tenim por poden passar de les dues maneres, però el que estar clar és que si estàs a gust amb tu mateix i amb el que fas, la resta és molt menys important, ja que el teu benestar queda per damunt de tot el que és incontrolable.

Coaching Retroba’t

Coaching Personal i Adolescents, Vilafranca del Penedès.

Anuncis

2 pensaments sobre “Quant t’importa el que pensen els altres?

  1. Estic molt d’acord en tot el que diu l’escrit, Si deixes d’opinar perquè el que tu creus o penses, no és el que opina la majoria o simplement no és el que opina’n les persones que en tu, t’interessa agradar i ser acceptat . També deixes de ser tu mateix amb els teus pensaments i les teves idees.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s