PER CREAR CAL DESCREAR.

Coaching Vilafranca

Tornar a encaixar les peces.

És curiós veure que quan ens decidim a afrontar un repte, a fer un canvi a la nostra vida, a dir i a fer allò que fins ara no ens hem atrevit…al principi sentim el caos, es desmunten les estructures en les quals ens hem estat basant tot aquest temps. Perdem la sensació de control i tot sembla que s’escapa de les mans. Perquè succeeix això?

Perquè fem coses noves que fins ara desconeixíem i per tant no podem predir amb tanta facilitat com ens afectarà, com ens sentirem i els nous resultats.

No passa res! Aquesta sensació és tan sols temporal. A poc a poc les peces del nostre puzle mental tornen a encaixar, interioritzem nous hàbits, nous pensaments i noves eines que ens duen a altres resultats. A aquells resultats que desitgem i hem decidit assolir.

Per crear quelcom nou, primer és necessari descrear el que és antic.
Si volem discutir amb la nostra parella de manera constructiva, primer hem de deixar de discutir a crits, amb retrets o amb insults…
Si volem dedicar temps a allò que és important per nosaltres, primer hem de deixar de dedicar temps a allò que no ho és…
Si volem millorar la relació amb els nostres fills, primer hem de deixar de donar per suposat i de focalitzar nos en què faran allò que no volem que facin per començar a fixar-nos amb allò que si ens agrada.
Si volem sentir-nos millor amb nosaltres mateixos, primer hem de deixar de torturar-nos per allò que no tenim, que no som, o que no fem.
Si volem començar a actuar i a pensar de forma diferent i més positiva, primer hem de deixar d’actuar i pensar de forma negativa.

Després del caos i de la sensació de descontrol i desconeixement que té el fet de començar a fer les coses diferent, les peces de la nostra vida tornen a encaixar, creant una forma nova, creant l’estructura de comportament i pensament nou que hàgim decidit per a nosaltres.

NO HEM DE TÉMER EL CANVI, ELL ENS HA DE TÉMER A NOSALTRES.

 

Coaching Retroba’t

Coaching Personal i Adolescents, Vilafranca del Penedès.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s