Fas llistes de “coses a fer”?

Coaching Personal

Tots i cada un de nosaltres som capaços de molt més d’allò que fem, podem donar molt més de nosaltres mateixos i en el fons la majoria som conscients d’aquest fet.

Però, per a què haig de donar més? què més hauria de fer? cóm ho faig?. El primer punt clau és fixar-nos en si tenim la sensació de que ens falta alguna cosa, de que no acabem de fer el que ens vindria de gust. Ser conscients de si sentim que deixem passar les hores i els dies sense aprofitar-los.

A cops aquesta sensació fa que ens sentim malament amb nosaltres mateixos, i ens posem a escriure llistes molt llargues d’objectius per a complir. “tot allò que vull fer abans de…”. I com ja acostumem a olorar-nos al principi la majoria d’aquestes llistes acaben abandonades amb dos o tres objectius taxats.

Què és el que falla? Primer de tot em de ser sincers amb nosaltres mateixos sobre allò que volem i allò que ens fa feliços. Potser ens posem a estudiar anglès, a anar el gimnàs o a fer ganxet i ho deixem al cap de poc temps. A cops complim amb els objectius i desitjos dels nostres amics, de la nostra parella, de la nostra família….i si els desitjos no son realment els nostres ens acaben desmotivant i els deixem a mitges.

Pregunta’t què és allò que fa que les hores se’t passin volant, que és allò que si t’haguessis de passar la vida fent ara mateix firmaries sense dubtar-ho un segon.

Si gastes la teva energia en allò que realment t’omple i et fa feliç donaràs el cent per cent, explotaràs el teu potencial i sentiràs que aprofites tots els dies, perquè els dediques allò que és més important, a tu mateix.

Coaching personal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s