ETS UNA “SÚPER DONA” O UNA DONA QUE SAP EL QUE VOL?

Coaching Personal

Què és important per tu? Treballar, estudiar, anar al gimnàs, tenir fills, viatjar, ser una gran cuinera, encarregar-te de les feines de casa teva, apuntar-te a cursos, passar temps amb els teus amics, dedicar-te al màxim a la teva parella, cuidar dels avis, lluitar per un ascens a la feina, fer voluntariat…

Hi ha un ventall molt gran en el que socialment sembla que les dones d’aquest segle XXI hem de dedicar-nos per ser aquella dona 10. Una gran mare, una gran esposa, una gran amiga, una gran treballadora, una gran filla…

Però, qui és una dona 10? aquella que ho fa tot, aquella que està a tot arreu, aquella que aconsegueix l’opinió perfecta del seu entorn o aquella que fa el que la fa feliç?

Hem de crear consciència del que realment volem per no enredar-nos en coses que no desitgem. De vegades pot passar que quan no sabem el que realment és important per a nosaltres ens posem a fer-ho tot o ens deixem guiar per les opinions o els desitjos del demès. Això ens pot portar estrès, sentiment de no arribar a tot, desmotivació constant, i de manera molt comú a no tenir temps per nosaltres mateixes.

Hem de descobrir què és el que ens fa felices a nosaltres (sigui el que sigui el que fa feliços als altres) què és allò en el que les hores set passen volant? Què és allò que t’agradaria estar fent ara mateix? Què és allò en el que vols dedicar la teva energia?

Quant saps que és allò que realment t’omple i et fa feliç, pots treballar les teves virtuts i els teus punts forts per impulsar-te al màxim, pots treballar creences potenciadores que t’acompanyin en el camí i a la vegada trencar amb aquelles que et portin per on no desitges. Pots en definitiva actuar segons aquells valors que siguin els que motiven la teva vida.

Deixem de banda aquella imatge de la dona del segle XXI que pot amb tot, per ser aquella dona que tu desitgis.

Coaching Retroba’t

Coaching Personal i Adolescents, Vilafranca del Penedès.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s