Coaching Personal

IMG_20170718_081722_814

Què és el coaching?

El coaching és una metodologia d’aprenentatge interpersonal des de l’assessorament o l’acompanyament d’una persona.

És un procés de descobriment, d’aprenentatge i de superació, on es fa un treball personalitzat per assolir aquell objectiu, meta, desig o somni a partir de diferents eines, també personalitzades.

El procés de coaching facilita la presa de consciència sobre un mateix, genera canvi perquè els resultats de les nostres accions siguin millors, promou una transformació cognitiva, emocional i conductual que fa que augmenti la nostra capacitat d’acció en funció d’aquella àrea que vulguem treballar.

Amb un procés de coaching es descobreixen les barreres, creences limitants o pors que un pot tenir, i a partir d’aquí es treballen les virtuts, el potencial i la motivació de la persona perquè les afronti o superi de manera que el resultat final sigui aquell canvi que desitja.

Es tracta de trencar amb les barreres que ens limiten per ser proactius amb la nostra vida.

És un treball personal que genera acció i ens mostra que podem assolir allò que ens proposem. Un procés dirigit on la persona és la protagonista dels seus mèrits, mentre el coaching la guia per tal d’assolir el control de la seva pròpia vida.

Com funciona?

Es tracta de què un cop la persona ha decidit que és el que vol aconseguir, canviar o millorar, amb aquest procés interpersonal tindrà un seguiment individualitzat amb el qual podrà marcar diferents plans d’acció i posar en pràctica diferents eines que li donaran les claus i els coneixements necessaris sobre un mateix per créixer personalment i arribar allà on es vol arribar.

Què es treballa en un procés de coaching?

– Presa de decisions.

– Superació de pors.

– Resistència al canvi.

 Desenvolupament de l’autoestima i del potencial personal.

– Millora de les relacions socials i personals.

En definitiva el coaching és un procés per evolucionar personalment i d’aquesta manera assolir aquells canvis que necessitem o desitgem.

Les sessions poden fer-se de forma online, o presencilas al Centre CAPSI de Vilafranca del Penedès o als Espais&co de Barcelona.

Si vols informar-te sobre els detalls del procés, posa’t en contacte al correu coachingretrobat@gmail.com o al número de telèfon 659879333.

Coaching Retroba’t

Coaching Personal i Adolescents.

Tel: 659879333

correu: coachingretrobat@gmail.com

Vilafranca del Penedès i Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s